Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

2de Eenwielerfestival

2 november 2019: 09:30 - 17:30

De aanmelding voor het Eenwielerfestival op zaterdag 2 november is geopend. Een dag vol workshops en spelletjes voor slechts tien euro, gericht op iedereen in Nederland en België die kan eenwieleren.

Het festival wordt gehouden in de grote sporthal van Sportcentrum De Niervaert in Klundert, Noord-Brabant.
De dag begint om 10:00u (inloop vanaf 9:30u) en eindigt rond 17:00u. Gezamenlijke slotmaaltijd vanaf 17:30u.
Het programma bevat talloze workshops om eenwielertechnieken te oefenen, teamspelen, springen met de eenwieler, officiële eenwielerdiploma’s, en meer.
Nieuw dit jaar onder andere: Circusactiviteiten op de eenwieler (nog onder voorbehoud), en Tips en oefeningen voor racen en sprinten op de eenwieler.
Alles natuurlijk onder deskundige leiding.
Aan het eind van de dag is er een demo Trials/Street door Tim Desmet, meervoudig finalist op Unicon 2018 in Korea.
Kortom: dit wordt een dag die je niet wilt missen!

Deelname kost €10 per persoon bij vooraanmelding. Inschrijven aan de kassa kost €15. Niet-deelnemende bezoekers en begeleiders gratis.
Eenwielerfestival-t-shirts in diverse maten kosten €10 (zo lang de voorraad strekt).
We sluiten de dag gezellig af met een gezamenlijke Italiaanse buffetmaaltijd op dezelfde locatie, waarbij ook vegetariërs goed aan hun trekken komen. De maaltijd kost €10,50 per persoon, inclusief één drankje. Opgave via het aanmeldformulier, begeleiders via de aanmelding van “bijbehorende” deelnemers.
Het is uiteraard niet verplicht om deze maaltijd te gebruiken.

Overdag zijn in het restaurant, met uitzicht op de sportzaal, allerlei consumpties te koop, waaronder ook broodjes gezond en fruitsalade.

Circus-expert.nl staat de hele dag met hun mobiele eenwielerwinkel op het festival, voor onderdelen en kleine reparaties.
Ter gelegenheid van het festival kun je eenwielers bij ze bestellen met 10% korting op de normale verkoopprijs. Neem contact op via info@circus-expert.nl. De eenwieler wordt dan aan je geleverd op het festival. Zo hoef je hem niet zelf in elkaar te zetten (en je betaalt geen verzendkosten).

Aanmelden voor het 2de Eenwielerfestival kan via dit formulier

Locatie

Sportcentrum De Niervaert in Klundert
Molenvliet 7
Klundert, 4791 GB Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *