Trainingsmiddag voor het NKE 2023

Cor Vlemmix Circuit Terheijdenseweg 520, Breda

Zoals al jaren gebruikelijk, organiseren we weer een Trainingsmiddag, en wel op zaterdag 15 april. Op de Trainingsmiddag kun je onder deskundige leiding oefenen voor de diverse onderdelen van het Nederlands Kampioenschap. En je krijgt tips mee om zelf verder te trainen, en je zo goed mogelijk voor te bereiden op het NKE. De Trainingsmiddag … Lees verder Trainingsmiddag voor het NKE 2023

NKE 2023

Cor Vlemmix Circuit Terheijdenseweg 520, Breda

Op zaterdag 13 mei vindt het Nederlands Kampioenschap 2023 plaats. Locatie: Cor Vlemmix Circuit in Breda. Kijk hier voor meer informatie.

Europees Kampioenschap Eenwieleren

Liberec, Tsjechië Libertec

Europees Kampioenschap Eenwieleren in Liberec, Tsjechië. Er zijn wedstrijden in een breed spectrum aan disciplines, maar niet in Urban.

EUC Summer

Marchtrenk Marchtrenk

De Extreme Unicycling Convention (zomer-editie) in Marchtrenk, Oostenrijk. Urban disciplines, dus Street, Flatland, Trials, Hoog- en Verspringen.

Eenwielerfestival 2023

De Nierveart Molenvliet 7, Klundert, Noord-Brabant

Het Eenwielerfestival 2023 vindt plaats op zaterdag 7 oktober. Het Eenwielerfestival is een geweldige dag voor iedereen die kan eenwieleren. Er zijn spelletjes, workshops, demonstraties, leren van elkaar, kortom heel veel fun met en op eenwielers! De locatie is sporthal De Niervaert in Klundert (NB).