Klik hier voor het aanmeldformulier

Aankomst
Bij aankomst ga je eerst langs de meldtafel (open vanaf negen uur), om je startpakket op te halen. Dit bevat onder andere je startnummer en (als je op tijd besteld hebt) je NKE 2019 t-shirt.

Direct daarna ga je door naar de controle van je eenwieler, hier worden je wielmaat en cranklengte gecontroleerd en krijg je een OK-sticker op je eenwieler. Uitzondering: als je aan geen enkele wedstrijd op standaardeenwielers (zie Regels) meedoet, hoef je niet langs deze controle.

Mocht je later komen omdat je bijvoorbeeld alleen aan de 10 km meedoet, dan kun je je voor deze dingen melden bij ons informatiepunt. Dat is de hele dag open.

Het definitieve programmaoverzicht met alle tijden wordt z.s.m. bekend gemaakt.

De indeling van de verschillende wedstrijden over de dag is zodanig dat elke deelnemer aan alle onderdelen kan meedoen (mits daarvoor opgegeven, natuurlijk). Kort samengevat:100 m, 800 m en 50 m eenbeen werken met heats (startgroepen). Je moet op tijd aanwezig zijn, anders kan je niet meer meedoen.

5 km en 10 km hebben een massastart van alle deelnemers tegelijk.

Voor slalom en langzaam krijgt iedere deelnemer (die daaraan meedoet) een aanbevolen starttijd toegewezen . Je mag op een andere tijd komen, maar dan is er geen garantie dat je kunt starten.