2e Eenwielerfestival een groot succes

Hopelijk hebben jullie zaterdag een leuke dag beleefd op het Eenwielerfestival 2019!

Heb je misschien foto’s en/of filmpjes gemaakt? We zouden ze heel graag willen zien, want zelf zijn we aan foto’s maken niet erg toegekomen.Zou je jouw foto’s en filmpjes met ons willen delen? Dat kan via e-mail of via zoiets als WeTransfer.

Als je niet wilt dat wij ze (waar dan ook) publiceren, geef dat dan s.v.p. even aan. Het is onze bedoeling dat er volgend jaar weer een Eenwielerfestival komt. Daarom zijn we heel benieuwd wat jullie er dit jaar van vonden, en hoe het festival misschien nog leuker kan worden.

Laat ons je mening weten! Klik hier voor de enquête.

Kijkopmoerdijk was ook aanwezig op het eenwielfestival en plaatste een leuk bericht op de website. Klik hier om het bericht te lezen.