Eenwielerfestival 2023

Op zaterdag 7 oktober organiseren we weer ons jaarlijkse Eenwielerfestival. Een superleuke dag vol workhops, spelletjes en plezier op de eenwieler. Kom naar sporthal De Niervaert in Klundert en maak het mee!

Aan het programma wordt nog gewerkt. Sommige workshops van eerdere jaren zullen wel weer terugkomen, zoals Eenwielergames, Flatland, Trials en Eenwielerdiploma’s. Maar we proberen ook weer nieuwe workshops aan te bieden. Je hoeft je niet vooraf voor specifieke workshops op te geven, je kijkt gewoon op de dag zelf wat je leuk lijkt. Als er meer over het programma bekend is, vind je het hier.

Deelname kost €12,50 per persoon, bij tijdige aanmelding. Begeleiders hebben gratis toegang. Voor groepen van tien of meer personen hanteren we een korting van 20% op het inschrijfgeld.

Als je wilt kun je een festival-T-shirt bestellen voor €15 per stuk. En voor €13,50 kun je na afloop mee eten met een Indonesische maaltijd (vegetarisch of met vlees), op dezelfde locatie.

Alle opgaven gaan via het aanmeldformulier. Deadlines: T-shirt 13 september, maaltijd 29 september, deelname 4 oktober.

Er is plaats voor maximaal 100 deelnemers, dat is ongeveer net zo veel als er vorig jaar waren. Dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Meer informatie vind je hier.

Het aanmeldformulier vind je hier. HET FESTIVAL IS VOLGEBOEKT!

Om technische redenen blijft het aanmeldingsformulier beschikbaar. Als je het invult om deel te nemen, kom je op een wachtlijst. Als je alsnog kunt meedoen krijg je daar bericht over, maar die kans is niet groot.