Aanmelding NKE 2022 geopend

Het NKE vindt plaats op zaterdag 21 mei in Breda. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Er doen meer dan 90 deelnemers mee aan het NKE 2022!

Om het NKE goed te laten verlopen, zijn er op de dag zelf flink wat vrijwilligers nodig, bijvoorbeeld voor de meldtafel, het controleren van de eenwielers, tijdwaarneming en het klaarmaken van de wedstrijdlocaties. Wil je een handje helpen? Heel graag! Je kunt je hier aanmelden als vrijwilliger.

Om de deelnemers te helpen bij de voorbereiding op het NKE, organiseren we op zaterdagmiddag 23 april een Trainingsmiddag, op dezelfde locatie in Breda. Vanaf 13:00 uur kun je onder deskundige leiding oefenen op de diverse wedstrijdonderdelen, en krijg je tips waar je op kunt letten om het beste uit jezelf te halen. De Trainingsmiddag is gratis toegankelijk. Aanmelden kan tegelijkertijd met het aanmelden voor het NKE. Doe je niet mee aan het NKE (of weet je dat nog niet zeker), meld je dan aan via nke@stichtingeenwieleren.nl.


Ook dit jaar wordt het NKE weer gesponsord door

en door