Eenwielerfestival 2022 uitgesteld

Het Eenwielerfestival 2022 gaat op 15 januari helaas niet door. Het wordt uitgesteld naar het najaar van 2022, de nieuwe datum is nog niet bekend.

De geldende corona-maatregelen in Nederland zijn onlangs verlengd tot en met 14 januari, precies één dag voor het geplande Eenwielerfestival. Wij denken dat de kans klein is dat er vanaf 15 januari versoepeld wordt, vanwege de snelle verspreiding van de omikron-variant. En we kunnen niet pas op 14 januari het evenement afblazen. Daarnaast vinden we het in deze tijd onverantwoord en tegen de ‘geest’ van de maatregelen, om 100 tot 200 mensen uit heel Nederland en België een dag lang te “mengen” en dan weer naar huis te laten gaan. Het spijt ons heel erg, maar we moeten het er mee doen.

Het inschrijfgeld, inclusief de kosten van eventueel bestelde t-shirts en maaltijden, is op 19 december 2021 terugbetaald.

Als de nieuwe datum van het Eenwielerfestival bekend is, lees je het op deze website of in Eenwielernieuws.