NKE 2021 op 28 augustus

Op 28 augustus zal het Nederlands Kampioenschap Eenwieleren plaatsvinden. We organiseren het NKE net als vorige keren op het Cor Vlemmix Circuit in Breda. Het is NKE is bedoeld voor iedereen in Nederland die kan eenwieleren. Voor buitenlandse deelnemers is beperkt plaats. Zij doen mee voor de medailles, maar kunnen geen Nederlands Kampioen worden.

Je hoeft echt niet heel goed te zijn om deel te nemen. Jazeker, de toppers uit Nederland worden ook verwacht, maar iedereen die kan rijden is van harte welkom als deelnemer! Leeftijd maakt ook niet uit: van heel jong tot gepensioneerd. Iedereen rijdt in zijn eigen leeftijdsgroep. Er zijn zeven wedstrijden, maar je kiest bij de aanmelding waar je aan mee wilt doen.

Er hebben zich 66 deelnemers ingeschreven. Inschrijven voor het NKE kan niet meer. Wil je meer informatie over het NKE 2021? Dat vind je hier.

Sponsors
Dit jaar wordt het NKE gesponsord door:


“Wij verkopen niet alleen eenwielers en accessoires. We rijden zelf op een eenwieler en zijn stevig verweven met de eenwielerscene. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld ons huismerk AJATA samen met excellente eenwieleraars en eenwielerclubs. De eenwielers van AJATA zijn optimaal afgestemd op het rijden in clubs en wedstrijden. Ook voor je gebruikte eenwieler hebben we zeker geschikte reserveonderdelen om hem weer goed te laten werken.”


“Het streven was en is nog steeds om het beste aanbod te bieden. Er wordt altijd gezocht naar producten die meerwaarde bieden voor het assortiment. Tegenwoordig bestaat het assortiment uit duizenden artikelen die bijna altijd uit voorraad geleverd kunnen worden.
Eenwielers hebben we in diverse maten en stijlen. Als je zoekt naar een degelijke eenwieler om te starten dan neem een kijkje bij de Standaard eenwielers. Mocht je in het bos willen gaan fietsen dan hebben we diverse Muni eenwielers. Muni staat voor mountain unicycling, dus mountainbiken met een eenwieler. Natuurlijk hebben we ook Onderdelen en Accessoires.”