Vrijwilligers

Als organisatie willen wij iedereen bedanken die zich aan heeft gemeld als vrijwilliger. Graag doen wij zodra er meer informatie betekend is een nieuwe oproep op jullie om de volgende editie tot een succes te maken.

Het NKE kan niet zonder vrijwilligers. gedurende de dag zijn er diverse taken die opgepakt kunnen worden. Zo hebben wij hulp nodig aan net begin van de dag bij het uitzetten van het wedstrijd parcours. En aan het eind van de dag moet uiteraard ook alles weer netjes worden opgeruimd.
Ook bij alle wedstrijd onderdelen hebben wij vrijwilligers nodig. Bijvoorbeeld om het startschot te geven.

Wil jij ook een handje helpen tijdens het Nederlands Kampioenschap 2020, klik dan op onderstaande button om je aan te melden als vrijwilliger.