Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vijfdaagse eenwielertour door België

17 augustus - 21 augustus

Van 17 t/m 21 augustus 2022 wordt er een vijfdaagse eenwielertour georganiseerd door de Belgische organisatie Samen Bewegen Voor Adem. De tocht voert dwars door België, zo’n 350 km van de oostgrens naar de kust.

Je kunt solo meedoen, of als estafettegroep van maximaal vijf rijders. En je kunt kiezen om de hele tocht van vijf dagen te rijden, of slechts een of enkele dagetappes. Daarmee is deze sportieve uitdaging geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Deelname kost € 40 per etappe (korting voor gezinnen). Hiervoor wordt ondersteuning geboden tijdens de tour, maar ook al vooraf in de vorm van gezamenlijke trainingen. De organisatie voert momenteel overleg over slaapzalen en/of plaatsen om tenten op te zetten in elke etappe-plaats. Kosten van eventuele overnachtingen zijn voor eigen rekening. Een deel van het inschrijfgeld komt ten goede aan de bestrijding van de ziekte mucoviscidose, ook wel bekend als taaislijmziekte. Er zijn al zo’n 50 deelnemers opgegeven, en meer deelnemers zijn natuurlijk nog steeds welkom!

Meer informatie en inschrijven via https://samenbewegenvooradem.be/unicycling-2-0/

Gegevens

Begin:
17 augustus
Einde:
21 augustus
Site:
https://samenbewegenvooradem.be/unicycling-2-0/