Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nederlands Kampioenschap Eenwieleren 2019 op zaterdag 18 mei

18 mei: 08:00 - 17:00

Gratis

Het tiende Nederlands Kampioenschap Eenwieleren wordt gehouden op zaterdag 18 mei 2019, op wielerbaan Cor Vlemmix Circuit in Breda.

Het NKE wordt al sinds 2010 elk jaar gehouden, en is een van de belangrijkste evenementen op de Nederlandse eenwieler-kalender.
Om aan het NKE mee te doen hoef je echt niet supergoed te zijn. Iedereen die kan eenwieleren is welkom als deelnemer, het is een erg leuke dag om mee te maken.
Omdat het een “open” kampioenschap betreft zijn ook deelnemers uit het buitenland welkom. Zij kunnen alleen geen Nederlands Kampioen worden.

Voor toeschouwers en supporters/begeleiders is de toegang gratis.

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op nkeenwieleren.nl (onder de tab Aanmelden in het menu bovenaan).

De officiële wedstrijden zijn dezelfde als vorig jaar, dus 100m, 800m, 5km, 10km unlimited, IUF slalom, 10m langzaam en 50m met één been.

Vanwege het tienjarig jubileum van het NKE hebben we bijzondere t-shirts. Ze zijn aan de voorkant bedrukt in full-colour, en aan de achterkant in zwart en rood. En het mooiste is nog wel: ze zijn een kadootje van ons als jarige organisatie aan alle deelnemers van dit jaar. Je betaalt daarvoor dus niets extra’s!

Ook de medailles zijn bijzonder dit jaar: we hebben voor onze 10e editie een speciaal en bijzonder fraai ontwerp laten maken. Hopelijk is dit voor de deelnemers een extra reden om te proberen een 1e, 2e of 3e plaats te bereiken.

Gegevens

Datum:
18 mei
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Website:
http://nkeenwieleren.nl

Organisator

Stichting Eenwieleren Nederland
Telefoon:
0625092779
E-mail:
info@stichtingeenwieleren.nl
Website:
https://stichtingeenwieleren.nl

Locatie

Cor Vlemmix Circuit
Terheijdenseweg 522
Breda, 4826 AB Nederland
+ Google Maps