« All Evenementen

• Dit event is voorbij.

Gelderse Cross-Country Meet

Evenement Navigatie

De Gelderse Cross-Country Meet komt er weer aan! Zoals gewoonlijk georganiseerd door Klaas Bil en Sander Glazenburg. De datum voor deze jaarlijkse offroad eenwielertocht is zaterdag 23 september 2017. Verwachte tijdsduur ongeveer 6 uur.
Mocht de tocht op die datum niet door kunnen gaan, bijvoorbeeld door heel slecht weer, dan wordt waarschijnlijk een zaterdag in oktober de reservedatum (nog te bepalen).

We plannen weer een fraaie route van 25 tot 30 km over onverharde paden door prachtige bossen en andere natuur, dit keer ten oosten van Ede. De route is/wordt dit jaar uitgezet door Klaas, die hier in de buurt woont. Er zijn niet veel hoogteverschillen, maar natuurlijk is (bijna) alles onverhard, en rijdt het soms best zwaar. Je moet dus een goede conditie hebben om deze tocht te kunnen rijden! En een MUni of Cross-country eenwieler met minimum wielmaat 24″. Het belangrijkste voor dit moment is dat jullie de datum alvast kunnen reserveren. Verdere informatie komt over een tijdje in een nieuwe email. Definitief inventariseren wie er komen doen we ook pas later.

Wil je persoonlijk op de hoogte worden gehouden, stuur dan een mailtje naar info@stichtingeenwieleren.nl.

Datum:

Stichting Eenwieleren Nederland