Programma EenwielerFestival 3 november

Het (voorlopige) programma van het EenwielerFestival op 3 november is inmiddels bekend. Op drie velden (allemaal indoor!) kun je deelnemen aan allerlei activiteiten. Sommige zul je al kennen – dan kun je samen met anderen je skills verbeteren; met sommige zul je voor het eerst kennismaken – dan krijg je van ervaren rijders de beste tips & tricks. Deze activiteiten worden verzorgd door de beste eenwieleraars van Nederland en Belgie. We zijn heel blij dat ze hun medewerking verlenen!

Deelname aan deze dag kost (ongeacht het aantal onderdelen waar je aan meedoet) € 10,-.
Schrijf je in via dit formulier (klik!).
Meer informatie vind je op http://stichtingeenwieleren.nl/evenement/indoor-eenwieler-festival/

veld 1 veld 2 veld 3
09:30 Ontvangst en inrijden
10:00 Opening en gezamenlijke openingsactiviteit